Comunicarea Relațională® în viața Profesională

comunicare relationala formare formatori

”Oamenii sunt resursa de bază a oricărei întreprinderi; întreprinderea umană este cea mai bogată aventură pe care o poţi trăi” Jacques Salomé.

Relaţiile interumane stau la baza oricărei instituţii profesionale. Comunicarea este seva în organizaţii iar de calitatea acestei comunicări depinde, la final, întreprinderea însăşi. O bună gestiune a comunicării permite dezvoltarea personală a angajatului, ea favorizează motivaţia, calitatea prestaţiei şi eficacitatea acestuia.

comunicare relationala formare formatori

Cine sunt eu, omul din spatele funcției sau rolului pe care-l desfășor în cadrul organizației? Cum știu eu să mă poziționez în raport cu colegii? Dar cu superiorul ierarhic? Dar cu subordonații mei? Sunt un bun manager, leader, un bun executant? La finalul zilei de muncă ajung acasă cu sentimentul unei zile împlinite sau epuizat și nemulțumit de interacțiunile mele cu cei din jur?

comunicare relationala formare formatori

La serviciu petrecem minim opt ore pe zi, din viață. Aceste ore care, practic, nu se mai întorc înapoi, nu pot fi răscumpărate în vreun fel, sunt petrecute într-un mod plăcut? La finalul zilei mai puțin contează cu cât ți-ai vândut aceste ore din viață ci mai degrabă cum le-ai vândut. Comunicarea Relațională® îți propune pași simpli pentru a-ți transforma viața profesională într-o aventură umană extraordinară din care primul câstigător ești chiar tu.

Participă la cursurile noastre și află cum poți deveni autorul propriei tale vieți, în mediul profesional.


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(740): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1332): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(980): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591