Cristina Catana-Buca

Cristina Catană-Bucă

Numele meu este Cristina Catană–Bucă și ceea ce pot afirma despre mine este că mă bucur de toate rolurile cu care viața m-a înzestrat: de mamă pentru Mihaiță și Andreea Teodora, de soție, de fiică și colegă.

Îmi place să mă prezint ca specialist în management și administrație publică, practician în psihopedagogie și parenting, având o pasiune deosebită pentru reformarea sistemului de management educațional.

Am 16 ani de experință în coordonarea a peste 300 de proiecte și programe de dezvoltare comunitară, fiind formator autorizat pentru 10 domenii conexe managementului. Am deschis primul centru de enrichment din Craiova, contractând în acest sens programul numărul unu în lume, FasTracKids. Sunt președintele Asociației Române a Tinerilor cu Inițiativă și alături de colegii mei am înființat prima franciza socială educațională exclusiv românească, bazată pe bunele practici din Marea Britanie, prin care aplicăm un nou model educațional bazat pe reglementările naționale în vigoare: Școala Româno-Britanică.

Am ales să adaug încă o nuanță drumului meu prin viață, aceea de Consilier în Comunicare Relațională®, deoarece consider că se îmbină în mod armonios cu experiența mea. Îmi propun să aduc toate instrumentele din comunicare relațională cât mai profund în sistemul educațional românesc.

 

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(736): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1331): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(979): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591