Cristina Tătulescu

Numele meu este Cristina Tătulescu, am 40 de ani, sunt Jurist, mediator autorizat și Consilier în Comunicare Relațională® în curs de validare.

M-am înscris în programul de Consilieri Comunicare Relațională® din nevoia  de a învăța să comunic eficient  în relațiile  mele personale și profesionale.

Comunicarea Relațională® mi-a pus la dispoziție instrumentele atât de necesare și utile dezvoltării unui dialog eficient.  În primul rând acest dialog a fost unul intern. Un dialog cu propriile  nevoi, propriile dorințe și frici.

Am descoperit că atunci când înțeleg care îmi sunt dorințele, fricile, limitele și le accept, mă pot poziționa corect în relație cu ceilalți, pot transmite eficient mesaje, pot descifra obiectiv limbajul verbal și nonverbal al interlocutorului.

În momentul în care am înțeles că a vorbi cu celălalt nu este echivalent cu a comunica în mod real cu celălalt am putut să intru în mod real în dialog nu doar să am discuții.

Am conștientizat că o relație se bazează pe egalitatea de responsabilitate, pe responsabilizarea propriei persoane în raport cu celălalt.

Dorința mea este să reușesc să împărtășesc instrumentele, regulile și tehnicile Comunicării Relaționale®, astfel încât tot mai multe persoane să beneficieze de relații sănătoase, armonioase și constructive.

 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(736): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1331): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(979): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591