violeta graure

Violeta Graure

Mă numesc Violeta Graure, am 37 ani, sunt născută și locuiesc în orașul Slatina, Județul Olt. Sunt căsătorită cu un bărbat fantastic lângă care sunt foarte fericită și împlinită în calitate de soție. Am trei copii minunați, o fată în vârstă de 11 ani, un băiat în vârstă de 8 ani și o fetiță în vârstă de 7 luni. Îi ador! Îmi place foarte mult să călătoresc hai-hui prin lume împreună cu familia mea, să petrec timp de calitate cu ei. Îmi place să cunosc oameni noi, să îi ascult, să învăț de la ei și să le împărtășesc din lucrurile și experiențele care mie îmi plac. Îmi place să fiu și sunt o persoană veselă, optimistă, curajoasă și plină de energie.

Am studiat Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune și Master în Auditul Afacerilor. Mi-am început cariera profesională la vârsta de 18 ani ca angajat într-un market, treptat-treptat urcând pe această scară profesională ajungând în prezent să fiu acționar în mai multe societăți comerciale cu diverse domenii de activitate, să dețin și să manageriez un lanț de 8 magazine. Îmi plac provocările pe plan bussines și învăț în fiecare zi lucruri noi pentru a mă auto-depăși cu fiecare zi pe care o petrec la locul de muncă.

Am accesat acest nou domeniu al comunicării cu 7 ani în urmă și pe parcurs mi-am  dat seama că reprezintă pentru mine o mare pasiune, aici mă regăsesc foarte mult și îmi doresc că într-o bună zi să devină profesia mea de bază.

Experiența mea de manager m-a determinat să lucrez cu oamenii, să fiu mereu în mijlocul lor, să le ascult dificultățile, să gestionez conflictele dintre ei și să-i pot acompania spre a-și atinge obiectivele. În calitate de administrator al mai multor societăți am relaționat cu furnizori, clienți, parteneri, ceilalți asociați, astfel încât mi-am dezvoltat abilități excelente de comunicare.

Mai mult, după cei doi ani de formare în Comunicare Relațională în cadrul Institutului de Comunicare Relațională, sub îndrumarea Antoniei Noel, mi-am perfecționat Comunicarea sub toate aspectele ei. Am învățat să mă ascult pe mine, să-mi gestionez emoțiile, să îl ascult cu adevărat pe celălalt și să îl acompaniez să-și găsescă singur răspunsurile. Am învățat cum să îi ajut pe copii să pună în cuvinte ce simt, ce trăiesc și să păstreze doar ce este bun pentru ei. Am învățat că igiena relațională zilnică este foarte importantă pentru a începe frumos o nouă zi. Am învățat să relaționez și să mă poziționez „altfel”, mult mai benefic pentru mine,  la locul de muncă în raport cu colegii, șefii sau subalternii etc…

Astăzi sunt la dispoziția celor care își doresc să își îmbunătățească Comunicarea, să își depășească dificultățile în toate relațiile pe care le au (personale, cu copiii, profesionale). În calitate de Consilier în Comunicare Relațională, ofer ședințe de cabinet (și on-line) adulților și copiilor, traininguri în firme, sesiuni de comunicare pentru copii în școli și grădinițe, workshop-uri pentru mămici și tătici.

În viața mea de zi cu zi, grație Comunicării Relaționale, am ajuns să îmi împart echilibrat timpul între familie și job, toate fiind foarte importante pentru mine.

Am reușit și sunt foarte bucuroasă să îmi trăiesc viața în ECHILIBRU. Acest cuvânt îmi doresc să mă caracterizeze până la sfârșitul vieții.

Contact: comunicare.violetagraure@gmail.com 


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(736): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1331): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(979): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591