Anca Zahan

Numele meu este Anca Zahan, am 36 de ani și sunt din Târgu-Mureș. Chiar dacă la începuturile mele am mers cu valul și-am ales cifrele, de câțiva ani am ales drumul autocunoașterii, la început prin psihodramă, apoi am absolvit Facultatea de Psihologie, urmând programul masteral „Psihologie clinică de intervenție prin consiliere și terapie”.
Chiar dacă la bază sunt timidă, sunt o bună ascultătoare, o iubitoare de viață și oameni, îndrăgostită de infinita diversitate a psihicului uman, tot mai conștientă de autenticitatea și menirea mea.

Am observat că în relațiile noastre de orice fel, suntem prinși în capcana de-a ne acuza pe noi înșine de ceea ce nu merge în viața noastră, sau de a-i acuza pe ceilalți. De vină sunt însă de cele mai multe ori deficiențele de comunicare.
M-am înscris în formarea de Consilier Comunicare Reațională®, din nevoia de a-mi identifica și vindeca blocajele și din dorința de a reuși să aplic și să transmit concret,  coerent și eficient instrumentele, regulile și tehnicile metodei propuse de Antonia Noël astfel încât tot mai mulți oameni să beneficieze de relații sănătoase și armonioase.

„Vorbim despre ceilalți în locul lor pentru că nu știm să le vorbim despre noi, iar exprimarea celorlalți despre noi în locul nostru durează până la moarte, dacă nu ne asumăm riscul de a ne recuceri dreptul la exprimare.”(Jacques Salomé)