Educație

Principala noastră misiune este aceea de a educa oameni. Fără educație, omul este orfan, spune un proverb francez. Prin programele propuse, am pășit pe drumul educației non-formale după ce am constatat urgența nevoii de a comunica într-un mod relațional în societate, de la cei mai mici, până la adulți.

La școală copiii din zilele noastre învață matematică, limbi străine, istorie, fizică, etc. Cert, ele sunt importante, însă aceste materii nu-i ajută comunice într-un mod sănătos cu colegii, cu adulții, cu părinții acasă sau la școală. Asistăm la tot mai multe fenomene de bullying, violență în școli, diverse forme de agresiune și dacă ele există e pentru faptul materia de Comunicare Relațională® nu este încă implementată în școli.

educatie 1
educatie 2

Ceea ce facem noi, este mergem în școlile din România și transmitem copiilor ABC-ul Comunicării Relaționale® cu cei din jur. Prin programele concepute de Antonia Noel, fondatoarea Institutului, copiii învață respectul, toleranța, auto-afirmarea și un nou mod de a relaționa, bazat pe respect și pe autonomie. Susținem cursuri pentru copii de la vârstă preșcolară, până la perioada adolescenței.

Pentru noi, investiția în educație este mai mult decât o misiune, este o datorie.