Dezvoltare

Calea dezvoltării personale este plină de provocări. Nu există însă succes fără provocare. Atelierele, conferințele și seminariile pe care le susținem, deschise publicului larg sau la cerere, ne oferă posibilitatea Creștem Oameni. Cei care pășesc pragul Institutului au înțeles există un « înainte » și un « după », o lume a comunicării relaționale li se deschide, care le oferă acces la relații interpersonale sănătoase, constructive, fie acestea sunt în mediul familial sau profesional.

Pentru a-i putea dezvolta pe alții, noi ne dezvoltăm zilnic, prin programele la care participăm în calitate de Consilieri în Comunicare Relațională® și prin formările din afara țării unde ne instruim.

dezvoltare institutul de comunicare relationala
dezvoltare institutul de comunicare relationala

Dezvoltăm așadar Oameni pentru Oameni, specialiști care aducă Comunicarea Relațională® la nivel național, în fiecare oraș din țară. Consilierii noștri își propun disemineze Comunicarea Relațională® în școli, organizații, instituții publice și private din orașe precum București, Craiova, Galați, Sibiu, Slatina și altele care or urma.

Știai și tu poți deveni Consilier în Comunicare Relațională® în orașul tău? Pentru mai multe informații pe calea devenirii tale personale și profesionale, intră aici.