Antonia NOËL - fondatoarea Institutului

antonia noel poza intreaga

Expert în domeniul Comunicării și al Relațiilor Interpersonale, Antonia Noël este consultant în comunicare, formator specializat în educarea adulților și a copiilor prin Comunicarea Relațională®, doctorand în Științele Comunicării.

De peste cinsprezece ani de zile susține cursuri, conferințe, seminarii deschise publicului larg pe tema comunicării și a relațiilor interumane, prin care îi ajută pe oameni să comunice mai bine. O parte din activitatea sa este concentrată într-o serie de emisiuni televizate, în care oferă o abordare practică a psihologiei relațiilor interumane (relațiile de cuplu, relația părinte-copil, relațiile profesionale). Antonia este autoarea cărților din colecția « Comunicare psiho-sociala acasă și la scoală » prin care abordează universul emoțional cu care ne confruntăm fiecare dintre noi.

Doctorand în Științele Comunicării, autoarea a absolvit cursurile Universității de Litere din Nancy, cu specializarea în Mediere Culturală și Comunicare, ale Universității François Rabelais din Tours, filiera Jurnalism, ale Universității București, cu masterul francofon Média-Développement-Société.  Antonia este Formator certificat în Metoda ESPERE®, fondata de Jacques Salome si absolventa a programului de Formatori specializati pe Copilaria Timpurie la Institut Petite Enfance Boris Cyrulnik (Franța), fiind singura persoană din România care a urmat acest curs, bazat pe cele mai recente studii în Neuroștiințe. 

Antonia Noël a decis să transmită toate cunoștințele sale celor interesați să-și dezvolte comunicarea, lansând programul de formare în Consilieri în Comunicare Relațională®. Scopul lansării proiectului ICR este de a crea o comunitate de consultanți care vor disemina Comunicarea Relațională® la nivel de societate. Un alt obiectiv al acestui proiect este de a aduce Comunicarea Relațională® în școli, ca materie de sine stătătoare. Ea își propune prin acest program, să ajute comunitățile cele mai vulnerabile să poată beneficia de o comunicare sănătoasă, prin intervenția consilierilor în diversele județe din țară.

Mai multe despre Antonia Noël puteți găsi pe www.antonianoel.com