Cine suntem

Suntem o organizație non-guvernamentală, non profit, care își propune să disemineze Comunicarea Relațională® la nivel național, oferind adulților posibilitatea să se pregătească în acest domeniu și să transmită, în calitate de formatori, regulile, instrumentele și tehnicile Comunicării Relaționale® în societate.

Dezvoltăm și implementăm programe de formare formală și non-formală prin proiecte educaționale și parteneriate locale și europene pentru copii, tineret și adulți.

despre noi 3

Organizăm evenimente ce au rolul de a dezvolta interesul pentru o mai bună comunicare în societate, la nivel de instituții publice (grădinițe, școli, spitale, administrație), ong-uri și organizații din mediul privat. Colaborăm cu specialiști internaționali recunoscuți pentru aportul lor în științele socio-umane (psihologi, sociologi, formatori), ei fiind invitații noștri de onoare la diverse conferințe, simpozioane și evenimente pe care le organizăm.

Am pus bazele unei discipline de cercetare în domeniul Comunicării Relaționale®, care-și propune efectueze studii calitative și cantitative legate de Comunicarea Relațională® în societatea românească. Primele studii legate de Utilizarea Noilor Tehnologii de către copii și impactul lor asupra comunicării interpersonale în familiile din România sunt deja publicate pe pagina noastră.

Dezvoltăm programe și acțiuni în regim de voluntariat pentru familiile aflate în dificultăți, persoane vulnerabile sau pur și simplu pentru a crea un fenomen de conștientizare a importanței comunicării și relaționării la nivel de societate.