Comunicarea Relațională® ® în viața Personală

Comunicarea Relațională® este un alt fel de a comunica decât cel pe care-l cunoști în prezent, este o modalitate autentică și benefică de a intra în dialog, cu scopul de a dezvolta și întreține relații de calitate cu cei din jur.

Din ce constatăm, o mare parte din adulți nu se confruntă cu probleme de ordin psihologic (așa cum, de multe ori tindem să credem), ci, la baza emoțiilor negative, sau a comportamentelor disfuncționale pe care aceștia le manifestă stau dificultăți de comunicare verbală cu celălalt.

Părinții învață să comunice într-un alt mod, nu prin șantaj, amenințări, acuzații sau devalorizări, aplicând regulile de Comunicare Relațională®, vor dezvolta relații de calitate și o comunicare eficientă cu cei mici, pâna la vârsta adolescentă.

comunicare relationala formare formatori

În relația de cuplu vom aborda tehnici concrete de poziționare în relație, ieșind din acuzarea partenerului și urmând un dialog relațional, vom ști să păstram și să consolidam o frumoasă relație pe termen lung.

Dacă în relația cu proprii părinți am trăit sau trăim anumite traume, situații conflictuale și dialoguri închise, cu ajutorul Comunicării Relaționale® să ieșim din cele nespuse și să îndrăznim dialogul eliberator, de cele mai multe ori pentru ambele părți.

comunicare relationala formare formatori

Dacă corpul nostru ne dă semne de suferință fizică, acestea nu sunt decât dialogul nerostit pe care corpul nostru încearcă să ni-l propună. Atunci când vom folosi instrumentele de ascultare ale Comunicării Relaționale®, vom ști să decodificăm propriile somatizari, dureri sau actes manqués (acțiuni ratate în concepul feudian).

Oricare este nivelul tău de comunicare cu cei din jur, de la o bună socializare (care nu e sinonimă cu comunicarea) până la o atitudine introvertită, poți să descoperi calea Comunicării Relaționale®, ajungând astfel să comunici eficient cu toți cei din jur. Mărturiile celor care au participat la cursurile noastre sunt dovada vie că transformarea e posibilă oricând. Prin Comunicarea Relațională® noi Creștem Oameni.

Prin Comunicarea Relațională® noi creștem Oameni.​


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(736): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1331): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(979): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591