Acreditați ICR

violeta graure

Violeta Graure

Am reușit și sunt foarte bucuroasă să îmi trăiesc viața în ECHILIBRU. Acest cuvânt îmi doresc să mă caracterizeze până la sfârșitul vieții.

corina lupu

Corina Lupu

Prin Comunicarea Relațională® mi-am propus să îmi consolidez relația cu mine însămi, cu cele mai dragi ființe, familia mea, și cu toți ceilalți cu care am relații sau cu care vreau să construiesc relații.

roxana radu

Roxana Radu

Pentru că echilibrul vine din interior, unul dintre motivele pentru care am ales să mă înscriu în programul de consilieri ICR, este pentru că vreau să am grijă de cea mai importantă relație din viața mea, RELAȚIA CU MINE ÎNSĂMI.

Madălina Duma

Mi-am dorit mereu să fac parte din schimbarea în bine a oamenilor, însă îmi lipsea metoda. Am descoperit un mod cu adevărat valoros prin care să contribui la această schimbare, atunci când am început cursul de consilier în Comunicare Relațională®.  


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(740): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1332): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(980): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591