În curs de formare

Nicușor Ciuvică

Vreau să ajut și alți oameni să se dezvolte personal și să simtă această liniște și fericire pe care am simțit-o în ultimii ani.


Corina Dumitrașcu

În viziunea mea, Comunicarea Relațională® este ca aerul, indispensabilă vieții sufletești și trupești.

Cristina Catană-Bucă

Am ales să adaug încă o nuanță drumului meu prin viață, aceea de Consilier în Comunicare Relațională®, deoarece consider că se îmbină în mod armonios cu experiența mea.

Daniela Fieraru

M-am înscris la cursul Antoniei Noël cu dorința de a îmbunătăți comunicarea cu familia și cei din jur și de a mă cunoaște pe mine cât mai bine.

Ștefania David

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut psihodramatist, cu încă ceva formări în psihoterapii care folosesc mult simbolizarea, de aici și atracția mare pentru Comunicarea Relațională®.

Doinița Burcă

Am ales să învăț Comunicare Relațională® cu  absolut tot ce implică ea, am ales să învăț să dau SENS, și am ales să învăț să ascult și să mă fac ascultată.

Cora Sanda

Doresc să îi pot susține pe elevii mei să comunice eficient, să vorbească din jumătatea lor și să se poziționeze în relațiile din viața lor.

Cristina Tătulescu

Dorința mea este să reușesc să împărtășesc instrumentele, regulile și tehnicile Comunicării Relaționale®, astfel încât tot mai multe persoane să beneficieze de relații sănătoase, armonioase și constructive.


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(740): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1332): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(980): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591