Creștem Oameni prin
Comunicarea Relațională®

Atelierele, conferințele și seminariile pe care le susținem, deschise publicului larg sau la cerere, ne oferă posibilitatea să Creștem Oameni.


VEZI EVENIMENTELE


DEVINO FORMATOR

Educație

Principala noastră misiune este aceea de a educa oameni. Fără educație, omul este orfan, spune un proverb francez. Prin programele propuse, am pășit pe drumul educației non-formale după ce am constatat urgența nevoii de a comunica într-un mod relațional în societate, de la cei mai mici, până la adulți.


Află mai multe

Cercetare

Studiile pe care le realizăm prin diverse metode de cercetare empirică ne ajută să înțelegem factorii care modifică, amplifică sau diminuează Comunicarea în societate și la nivel de individ.


Află mai multe

Dezvoltare

Calea dezvoltării personale este plină de provocări. Nu există însă succes fără provocare. Atelierele, conferințele și seminariile pe care le susținem, deschise publicului larg sau la cerere, ne oferă posibilitatea să Creștem Oameni. 


Află mai multe

Cine suntem

Institutul de Comunicare Relațională® este o organizație non-guvernamentală, non profit, care își propune să disemineze Comunicarea Relațională® la nivel național.

Oferă adulților posibilitatea să se pregătească în acest domeniu și să transmită, în calitate de formatori, regulile, instrumentele și tehnicile Comunicării Relaționale® în societate (instituții publice și private, ONG-uri, întreprinderi, la nivel individual).


Află mai multe despre noi

Participă la evenimentele viitoare


Vezi toate evenimentele

08 martie 2024

COMUNICARE RELAȚIONALĂ® 2 CONSOLIDARE

8 martie, 2024 - 10 martie, 2024
Șoseaua Panduri nr. 3, Șoseaua Panduri nr 3
București, 050651 Romania
+ Hartă Google
120€
20 aprilie 2024

COMUNICAREA RELAȚIONALĂ® ÎN RELAȚIILE PROFESIONALE

20 aprilie, 2024 - 21 aprilie, 2024
Șoseaua Panduri nr. 3, Șoseaua Panduri nr 3
București, 050651 Romania
+ Hartă Google
120€

Impresiile participanților​

În ianuarie 2013 eram proaspăt mămică, David avea 3 luni, și la cursul de Comunicare Relațională® am ajuns pentru că am câștigat un concurs pe Facebook. Mare noroc am avut pentru că a fost genul acela de curs care îți deschide ochii și îți schimbă perspectiva instant. Mulțumesc mult, Antonia Noël! David are 6 ani acum și relația pe care o am eu cu el este altfel decât cea pe care am avut-o eu cu părinții mei! Antonia Noël mulțumesc enorm, îți sunt foarte recunoscătoare pentru oportunitatea oferită, privind în urmă, a fost un punct de sprijin pe care am clădit mult.
maria vasile testimonial picture
Maria Vasile Ionescu
Am vrut să te îmbrățișez și să iți spun că mi-ai schimbat viața în atât de bine.. nu în bine, ci în ATÂT DE BINE.. și pentru asta, să îți mulțumesc din tot sufletul. Sper să fac toate astea cu prima ocazie.
Te-am cunoscut exact la momentul potrivit, când copiii mei erau foarte tineri și datorită ție și învățăturilor tale sunt atât o mamă mai bună, cât și o persoană mai bună. Cuvintele, eșarfele, simbolurile, cutiile, toate instrumentele pe care le folosesc zi de zi.. și care mă ajută să am relații frumoase, mai ales cu cele două fete ale mele. Nu am probleme că nu mă ascultă copiii (mă ascultă și ele pe mine și eu pe ele), că nu sunt cuminți, că nu vor să facă ce le cer sau ce alte probleme mai aud prin jurul meu zilnic. Și nici n-am avut niciodată și sunt convinsă că asta se datorează Comunicării Relaționale®.
De aceea, nu există zi în care să nu mă gândesc la tine și la ce schimbare ai făcut în mine.
Abia aștept să îmi cunoști fetele, că vor veni la atelierele pentru copii din 2018.
lidia jianu testimonial picture
Lidia Jianu
Antonia, vă mulțumim mult pentru feedback-ul oferit. Ne ajută mult să înțelegem și mai bine situația și să acționăm corespunzător. 
Din acest curs a învățat nu doar Iana, ci și noi, părinții, îmbunătățind astfel relația părinte-copil și cel mai important, comunicarea dintre noi.
Vă apreciez și respect ceea ce faceți și mă bucur că Iana a avut ocazia să învețe lucruri noi, care îi vor fi utile mult timp de acum înainte.
cristina sbircioc testimonial picture
Cristina Sbircioc
Îți sunt recunoscătoare pentru multe lecții de viață, reflecții, analize, care m-au ajutat să depășesc căderi și să învăț să îmi apăr echilibrul interior. Și nu doar să îl apăr. Ci să-l redescopăr, să -l reconfigurez…să mă regăsesc pe mine!
livia popescu testimonial picture
Livia Popescu

Învață să comunici eficient și învață-i și pe ceilalți. Participă la cursurile de formare.


Devino formator

Ce spun consilierii noștri despre ICR

Direcționează 2% din impozitul anual către Institutul de Comunicare Relațională®


Direcţionează 2%​

Noutăți și articole


Vezi mai multe articole

Rămâi conectat cu noi și abonează-te le newsletterul nostru

Cei mai recenți parteneri

antonia noel logo
Institutul de Comunicare Relationala Logo
alta vista logo
antonia noel logo
alta vista logo

Your Attractive Heading


Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function listFiles() on null in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php:591 Stack trace: #0 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php(611): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->path_get_id('wp-content/uplo...') #1 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Core.php(736): W3TC\CdnEngine_GoogleDrive->format_url('wp-content/uplo...') #2 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(1331): W3TC\Cdn_Core->url_to_cdn_url('https://institu...', 'wp-content/uplo...') #3 /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/Cdn_Plugin.php(979): W3TC\_Cdn_Plugin_ContentFilter->_link_replace_callback_ask_cdn('"https://instit...', '"', 'https://institu...', 'wp-content/uplo...') #4 [internal function]: W3TC\_Cdn_Plugin_Con in /home4/r33025anto/institut-comunicare-relationala.ro/wp-content/plugins/w3-total-cache/CdnEngine_GoogleDrive.php on line 591